Hírös Tréning

Szeretettel köszöntünk a HírösTréninig oldalán!

IMG_9771másolat

Kökény Krisztina, ügyfélszolgálati – és pénzügyi vezető

Kökény Krisztina vagyok, óvodapedagógus, közgazdász. Hallgatóként és érdeklődőként én vagyok az első, akivel találkozol az iskolában. Együtt választjuk ki számodra a legmegfelelőbb tanfolyamot, nyelvvizsgát, én fogom neked az oktatót is megtalálni, vagy ha informatika képzésre, vagy vállalkozási-pénzügyi workshopra jelentkezel hozzánk, akkor még az is lehet, hogy én foglak tanítani. A Hírös Tréning tulajdonosként fontosnak tartom azt, hogy hallgatóink minőségi oktatásban részesüljenek, ezáltal a legfontosabb célom az, hogy együtt megtaláljuk azokat a tanulási formákat, és tanfolyamokat, amelyek a leghatékonyabbak a hallgatók számára. Pedagógusként tudom, hogy a hallgatóink motiválása elengedhetetlenül fontos sikereik elérése érdekében, ezért nemcsak magamat képzem folyamatosan ebben a témában, hanem oktatóinktól is elvárom ezt. Szabadidőmben nagyon szeretek főzni és olvasni, futni és kirándulni. Néha, ha időm engedi, varrni is szoktam. Szeretettel várlak, mint érdeklődő, mint hallgató, mint tanár, mint tanítvány!

Balogh Viktor

Balogh Viktor, ügyvezető

Balogh Viktor vagyok, informatikus. A Katedra nyelviskola informatikusaként már több, mint 15 éve dolgozom, és 2022 januárjában csöppentem bele a Hírös Tréning csapatába. Első és legfontosabb feladatom az iskola informatikai és eszközpark fejlesztése, weboldal kezelés, de velem is találkozhatsz az ügyfélszolgálaton, ha éppen nem a laptopomat nézem. Céges nyelv vagy informatikai tanfolyam keresése során számíthatsz több éves vállalati környezetben megszerzett tapasztalatomra, valószínűleg én is fogom tanítani kollégáidat, ha informatikáról van szó. Szabadidőmben csónakázom és horgászom, leginkább a Tiszán. Szeretettel várlak!

Somogyi Krisztina

Somogyi Krisztina, német és magyar, mint idegen nyelv tanár

Somogyi Krisztina vagyok, németet és magyar, mint idegen nyelvet tanítok a kecskeméti Katedra nyelviskolában. Már gyerekkorom óta a pedagógusi pályára készültem, és több mint 30 éve tanítok. Ez nekem nem a munkám, hanem a hivatásom. Mindig keresem az új módszereket, ötleteket, technikákat, amelyek segítségével hallgatóim könnyebben el tudják sajátítani az adott nyelvet. Nem sajnálom sem az időt, sem a pénzt a továbbképzésekre. Most éppen az online tanítás rejtelmeivel ismerkedem. Nálam már az első órán idegen nyelven beszélünk. Vidám természetű vagyok, így az óráim is ilyenek. Szeretek játszani, például activity-t, amit szintén felhasználok a tanítás során. Gyerekekkel is foglalkozok, ahol még nagyobb szükség van a játékosságra illetve a türelemre. Sikeresek az általam kivitelezett nyári táborok. Tudom, fontos a nyelvtan, mert enélkül nehéz egy nyelvet elsajátítani, de ennél sokkal fontosabb a beszélgetés, illetve az, hogy a tanuló meg merjen szólalni (már az első alkalommal is) idegen nyelven, illetve megszeresse a német nyelvet. Ebben szerintem nagyon jól tudok segíteni, mivel hírösen türelmes vagyok. A szabadidőmben idegenvezetőként dolgozok, így az országismeret sokszor előkerül az órán. A szakdolgozatomat arról írtam, hogyan lehet az országismeretet a nyelvórákra játékosan bevinni. Nagy örömet okoz nekem, ha a tanítványaim az elmeséléseim miatt utaznak el az adott helyszínre. Segíteni tudok még, ha az általános témák mellett a következőkről szeretne valaki németül tanulni: autóipar, gazdasági nyelv, turizmus, logisztika és egészségügy. Kevesebb jelenjen meg