Hírös Tréning

Angol B2 nyelvvizsga felkészítő tanfolyam

Német B2 nyelvvizsga felkészítő tanfolyam

Felkészülés

Nyelvvizsga felkészítő tanfolyamainkon mindent megtanulhatsz, kipróbálhatsz, amire az éles vizsgádon szükség lesz.

Próbavizsga

A felkészítő tanfolyam végén lehetőséged van próbavizsgázni. Kipróbálhatod maga vizsgaszituációban, tét nélkül.

Nyelvvizsga

Euroexam vagy iTolc nyelvvizsgát nálunk fogod letenni, ugyanott vizsgázol, ahol felkészültél, így ismerős lesz a környezet, csökken a stressz.

Ismerd meg a nyelvvizsgákat.

Euroexam

Itolc

Az ITOLC általános nyelvvizsgát angol és német nyelvből lehet letenni. A vizsgák egynyelvűek, négy szinten érhetők el: A2, B1 (államilag akkreditált alapfok), B2 (államilag akkreditált középfok), C1 (államilag akkreditált felsőfok). Az ITOLC vizsgán minden feladat számítógépen végezhető. Jelentkezni írásbeli, szóbeli, illetve komplex (az „írásbelit” és „szóbelit” egyaránt magába foglaló) vizsgára lehet.

Euroexam

Az Euroexam olyan nyelvvizsgarendszer, melyben egyesítettük mindazt, amit a vizsgázók és a vizsgát elfogadók ma elvárnak. Minden feladata az Európa Tanács “Európai Nyelvi Keretrendszerére” épül. Ez pedig garanciát jelent mind a használható, valódi nyelvtudásra és egy széles körben elfogadott nyelvvizsga bizonyítványra.

Az Euroexam nyelvvizsga az általános nyelvi ismereteket méri, egynyelvű és kétnyelvű változatban is letehető angol és német nyelven.

iTolc

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok jelentkezni a nyelvvizsgára?

Nyelvvizsgára a vizsgaközpont weboldalán, on-line kell jelentkezni, személyesen, emailben nem fogadunk el jelentkezést. 

Hol van a nyelvvizsga helyileg?

Mind az Euroexam papíralapú, mind az iTolc tantermi vizsga a nyelviskolában kerül megtartásra: 6000 Kecskemét,. Wesselényi utca 1/b. 1. em. 

Hány éves kortól lehet vizsgázni?

Akkreditált nyelvvizsga bizonyítványt (keményfedeles) betöltött 14. éves kortól lehet szerezni, 14 év alatt junior nyelvvizsgát lehet tenni, amiről a gyerekek oklevelet kapnak. 

Ha nem járok felkészítőre, akkor is nyelvvizsgázhatok?

Igen, nyelvvizsgára bárki jelentkezhet, a felkészítő tanfolyam nem kötelező, és a tanfolyam után sem kötelező nyelvvizsgát tenni. 

Lehet részvizsgát (csak írásbeli, vagy csak szóbeli) tenni?

Mindkét nyelvvizsga esetében választható a csak részvizsga. Ezt a vizsgára való jelentkezéskor kell jelölni. 

Akkreditáltak a nyelvvizsgák?

Igen, mind az Euroexam, mind az iTolc akkreditált, államilag elismert nyelvvizsga, elfogadják diplomához, felvételi plusz ponthoz, munkahelyen, stb.