Angol nyári tábor

38.000 Ft

Lehetséges az, hogy egy nyári nyelvi tábor, ami ráadásul ANGOL nyelvi tábor, élmény a gyerekeknek?
LEHETSÉGES!
Nyári angol táborainkban Fodor Olga fogja várni a gyerekeket! Ahogy tőle már megszoktuk, garantált a rengeteg játék, jó hangulat, kreatív feladatok, szóval egy dolgot biztosan nem fogunk: unatkozni. 🙂

A tábor egésznapos, a tábor díja magában foglalja az ebédet is . Délelőtt jellemzően a nyelviskolában lesznek a gyerekek (Wesselényi utca 1/b), s délután fognak kinti programokat csinálni, mint pl. kincskeresés, ellátogatnak a hangszergyűjteménybe (ott szokott lenni angolul tárlatvezetés, tavaly is nagyon élvezték a gyerkőcök).

A csoportokba vegyes tudású gyerekek kerülnek, az első nap legelején a tanárnő játékokkal, kérdésekkel, beszélgetéssel fel fogja mérni, hogy ki milyen szinten van, s ennek alapján fog majd differenciálni, pont mint egy rendes iskolai osztályban, ott is óhatatlan egymás mellé kerülnek a különböző nyelvi előzménnyel rendelkező gyerekek.

A nyári táborunknak a célja, és a lényege is az, hogy a gyerekek otthonosan mozogjanak az idegen nyelvi környezetben, mindezt pedig különböző játékos feladatokkal, mint activity, kincskereső térkép, memória játékok, páros feladatok (bemutatkozás, hobbi, kedvenc könyv, film, játék, stb.); digitális projekt feladatok (megadott témában ppt készítés, idegen nyelvi oldalakon való böngészés, kutatás), stb. Fontosnak tartjuk azt, hogy a gyerekek a gyakorlatban használják a nyelvet, mindezt pedig a kommunikációs feladatokkal fogják tudni elsajátítani. Tehát ez azt jelenti, hogy tankönyv nem kell a táborba, szódolgozatot nem fogunk írni, s semmi olyan frontális oktatási módszert nem fogunk alkalmazni, ami csak a passzív nyelvtudást erősíti. Mind a négy készséget erősíteni fogjuk (mint beszédértés, beszédkészség, szövegértés, íráskészség). Szeretnénk, hogy a gyerekek úgy mennének haza a táborból pénteken, hogy nyelvet tanulni egy élmény, és nem egy kötelező valami, ami unalmas és nehézkes.

Turnusok

  • Turnusok:
    • 2022. július 18-22.
    • 2022. július 25-29.
  • Tábor díja: 38. 000 Ft, mely tartalmazza az ebédet is

Jelentkezés

  • Személyesen: ügyfélszolgálati időben 6000 Kecskemét, Wesselényi utca 1/b. 1. em.
  • E-mailben: kecskemet@katedra.hu
  • Telefonon: +36 30 381 3998