Hírös Tréning

Miért a csoportos nyelvtanulás?

A csoport téged is motivál.

A társaiddal együtt tanultok, tanulásra ösztönző légkör alakul ki a csoportban.

A csoporttagok segítenek egymásnak.

Elakadtál? Nem értetted, mit mondott az oktató? Nem tudsz ott lenni az egyik órán? A csoporttagok segítenek egymásnak a felkészülésben, órai munkában.

A csoport megerősít.

A tagok között empátia, bizalom és tolerancia alakul ki, ezáltal megerősítést is kapsz csoporttársaidtól. Bátran használhatod a nyelvet, a gyakorlatban.

Fokozza a szellemi teljesítményt.

A csoportban együtt gondolkodtok, együttműködtök.

Angol kezdő nyelvtanfolyamunk alapvetően kommunikatív jellegű. Célunk az, hogy megszerettessük a nyelvtanulást, és egy olyan gyakorlatias, használható tudást adjunk tanulóink kezébe, amivel bátran meg mernek szólalni akár munkahelyen, akár utazások alkalmával. 

32 óra - 8 hét

A tanfolyamra 16-99 éves kor között várunk minden hallgatót, akik még soha nem tanultak angolul, vagy tanultak már valamikor, csak a meglévő tudás kikopott. 
tovább a tanfolyamra

angol nyelvtanfolyam gyerekeknek

Ha Ön már betöltötte az 50. évet, és szívesen tanulna nyelveket, 20 órás senior angol nyelvtanfolyamunk Önnek szól! Heti egy alkalommal invitáljuk, egy alapvetően beszédközpontú nyelvi tanfolyamra, ahol a kommunikációra, a megértésre, és a megértetésre helyezzük a hangsúlyt!

20 óra - 10 hét

Oktatója hasonló az Ön korosztályához, így biztosan egy nyelvet fognak beszélni! Szeretettel várjuk!
tovább a tanfolyamra
Angol üzleti nyelvtanfolyamunk alapvetően kommunikatív jellegű. Célunk az, hogy megszerettessük a nyelvtanulást, és egy olyan gyakorlatias, használható tudást adjunk tanulóink kezébe, amivel bátran meg mernek szólalni a munkahelyen. Óráinkon megismerkedünk az alapvető üzleti terminológiával, beszélgetünk a meetingek, prezentációk felépítésével, üzleti leveleket fogalmazunk, és munkahelyi szituációba keveredünk. 

30 óra - 10 hét

A tanfolyamot már meglévő, legalább B1-es szintű tudással érkező hallgatóinknak ajánljuk, akik olyan vállalati környezetben dolgoznak (vagy terveznek elhelyezkedni) ahol az angol a központi nyelv, a kollégák nagy százaléka külföldi. 
tovább a tanfolyamra

i love nyelvtan tréning

angol kezdjek már el beszélni

Német kezdő nyelvtanfolyamunk alapvetően kommunikatív jellegű. Célunk az, hogy megszerettessük a nyelvtanulást, és egy olyan gyakorlatias, használható tudást adjunk tanulóink kezébe, amivel bátran meg mernek szólalni akár munkahelyen, akár utazások alkalmával.

32 óra - 8 hét

A tanfolyamra 16-99 éves kor között várunk minden hallgatót, akik még soha nem tanultak németül, vagy tanultak már valamikor, csak a meglévő tudás kikopott.
Tovább a tanfolyamra

Német nyelvtanfolyam gyerekeknek

Angol nyelvtanfolyam gyerekeknek csoportunk alapvetően kommunikatív jellegű. Célunk az, hogy megszerettessük a nyelvtanulást a gyerekekkel, és különböző játékok, feladatok segítségével gyakoroljuk velük az élő nyelvet. Akik már jártak nálunk nyári táborban, ők tudják, akik még nem, ők pedig majd megtudják, hogy iskolánkban a beszélt nyelv elsajátítására fektetjük a legnagyobb hangsúlyt, hiszen a gyerekek majd a későbbi tanulmányaik (Erasmus, nyelvvizsga) során is az élő, beszélt nyelvvel fognak a legtöbbet találkozni.

20 óra - 10 hét

A csoportba alapvetően a felső tagozatos gyerekeket várjuk, akik még csak most kezdtek el ismerkedni a nyelvvel, vagy már tanulják egy ideje, de szeretnének több támogatást kapni az élő, beszélt nyelvben. 
Tovább a tanfolyamra
Német üzleti nyelvtanfolyamunk alapvetően kommunikatív jellegű. Célunk az, hogy megszerettessük a nyelvtanulást, és egy olyan gyakorlatias, használható tudást adjunk tanulóink kezébe, amivel bátran meg mernek szólalni a munkahelyen. Óráinkon megismerkedünk az alapvető üzleti terminológiával, beszélgetünk a meetingek, prezentációk felépítésével, üzleti leveleket fogalmazunk, és munkahelyi szituációba keveredünk. 

30 óra - 10 hét

A tanfolyamot már meglévő, legalább B1-es szintű tudással érkező hallgatóinknak ajánljuk, akik olyan vállalati környezetben dolgoznak (vagy terveznek elhelyezkedni) ahol a német a központi nyelv, a kollégák nagy százaléka külföldi. 
Tovább a tanfolyamra

ich liebe nyelvtan tréning

Német kezdjek már el beszélni

orosz kezdő nyelvtanfolyam

2023 április végi tervezett kezdés

orosz junior nyelvtanfolyam

2023 április végi tervezett kezdés

japán kezdő nyelvtanfolyam

2023 április végi tervezett kezdés

japán junior nyelvtanfolyam

2023 április végi tervezett kezdés